Bästa presenten – städhjälp från en städfirma!

Det tog ganska lång tid för mig att flytta hemifrån. Gjorde inte det förrän jag var tjugofem år gammal, jag vet det är länge, men jag stannade kvar hemma under tiden som jag studerade och flyttade sedan när jag fick mitt fasta jobb. När jag visste att jag skulle kunna klara mig och kunna ha kvar lägenheten och ha råd att leva lite också, lite mer än vad man kan göra som student.

Vet inte om det är därför, för att jag är bortskämd, kan inte förstå att jag säger det själv men ja, som gör att jag kanske inte orkar städa. För ärligt talat det är fruktansvärt tråkigt. Förstår inte hur folk orkar med att göra det. Jag skulle aldrig vilja göra det igen om det inte var för att jag måste göra det. Nu kommer jag dock att klara mig för fick hemstädning i present från en av mina närmaste vänner. Antar att hon har tröttnat på mitt ständiga klagande. Det är för två månader framåt, så två städtillfället, då det ska komma över städare från en städfirma, Delta Service, i Partille och ta hand om städning för mig. Kan det bli så mycket bättre än det? Tveksamt faktiskt.

Får se hur det är att få städhjälp, kanske är det så pass bra att jag får se till att låta städfirman fortsätta städa åt mig. Kanske ska börja med att kolla upp vilka priser de har på Delta Service också, så att det inte är alltför dyrt. Men tror att min kompis tänkte att jag skulle ta fortsatt hjälp av dem, så tror inte hon har valt den dyraste städfirman direkt.

Du gillar kanske också...