Ska boka tid på en frisörsalong

Nej, jag har inte riktigt bestämt mig för vilken frisyr jag vill ha. Har sparat ut håret i flera år och har ner till midjan. Nu det senaste har det börjat bli väldigt slitet, går knappt att dra en borste genom det utan att det tovar sig och har massa kluvna toppar. Så det är dags att gå till en frisörsalong och få det klippt, men problemet är att jag inte riktigt vet hur jag vill ha det klippt. Vet att jag vill ha det lite kortare men vill inte ha sparat ut det i onödan heller, för trivs bättre med långt än kort hår. Kanske bara ska toppa det.

Vet inte vad jag passar bäst i egentligen. Kanske bara ska toppa håret och färga det istället för att få en förändring, för det är den lilla förändringen jag känner att jag vill göra. Har inte bokat tid på någon frisörsalong än men planen är att jag ska göra det på Beauty By Us. Det för att jag har hört att de är väldigt duktiga och framförallt att de är ganska moderna. Att de klipper lite unika stilar. Sen vet jag inte om jag vill ha en unik stil eller något mer enkelt och traditionellt. Går väl dit till Beauty By Us och pratar med dem. De får säga vad de tror jag kan passa i och så får jag se om jag vågar göra en stor förändring eller inte. Om jag lämnar frisörsalongen med en annorlunda eller väldigt ny och smart frisyr.

Du gillar kanske också...