Att låta en trädgårdsdesigner designa trädgården

Det gör mycket för en fastighet att bli snyggt designad. Samtidigt kan det vara svårt att uppnå det på egen hand. För det handlar inte bara om att välja de växter som är snyggaste utan om att faktiskt också se till att de ska kunna växa tillsammans. För vissa växter är fina och växer bra var för sig men går inte alls bra ihop med andra. Sen istället för att du ska behöva oroa dig för just det.

Genom att ta hjälp av en trädgårdsdesigner kan man vara säker på att man inte bara får en snyggt designad trädgård utan att den även kommer att vara anpassad efter ens egna personliga önskemål med det hela och den tid och ork man kommer att ha för att orka ta hand om den. Vi valde att ha en ganska enkel trädgård, eller vi har mycket blommor och buskar, men vi har växter som klarar sig ganska bra på egen hand och som vi inte behöver göra så värst mycket med. Och det känns bra. Vi hade planer för att ha helt andra växter först, för jag har ingen koll på blommor och vilka som är lätta att ta hand om och inte. Men när trädgårdsdesignern från Sålanda Trädgård i Kungsbacka kom över till oss för att kolla på vår trädgård och börja plantera och designa så sa hon direkt att de vi tänkte inte skulle funka. Och så valde hon ut några andra som skulle vara bättre istället.

Jag tror att vi gjorde ett bra val som anlitade Sålanda Trädgård från Kungsbacka och trädgårdsdesignern gjorde ett bra val med att välja ut rätt blommor och växter för att vi skulle få det fint i trädgården utan att behöva göra så värst mycket med det.