Trädgårdar och herrgårdar

Det kan inte bara vara jag som tycker att det är väldigt snyggt att gå i stora trädgårdar. Trädgårdar som verkligen har fått en arbetat anläggning, där de inte bara har slängt ut några blommor och buskar utan där de verkligen syns att det är en trädgårdsdesigner som har suttit och skissas länge och planerat för att till sist plantera växterna. Och det blir så mycket snyggare då.

Det är så kul när man är ute och reser att åka till gamla slott och herrgårdar och bara kolla in deras trädgårdar. Arkitekturen och anläggningen av trädgårdarna, finns hur mycket som helst att kolla på och vara imponerad av. Vet att det inte är allas intresse, att kolla på trädgårdar men jag tycker att det är roligt. Så ibland brukar vi dela upp oss på resorna så att vi kan kolla på saker som intresserar just oss, så att jag kan kolla på mina trädgårdar och herrgårdar medan de kan kolla på museum och sådant istället. Det är perfekt när man kan göra så.

Drömmen är att själv ha en sån där drömträdgård. Vet att det finns ett företag Hallands Anläggning, som sysslar med just anläggning av trädgårdar här i Falkenberg så kanske vore bra att ta hjälp av just dem. Men inte just nu för nu har jag för liten trädgård, men någon gång i framtiden så.