Dålig ventilation blir bra ventilation

Det märks verkligen skillnad i rum som har dålig ventilation i jämförelse med de som faktiskt har bra ventilation och bra luftgenomströmning. Det gör väldigt stor skillnad. Vi hade väldigt dålig ventilation här hemma först när vi flyttade hit. Det var inte något vi tänkte på när vi köpte huset, en stor miss jag vet men det är lätt att vara eftersmart. Vi insåg i alla fall att vi skulle behöva fixa det med ventilationen med ett VVS-system eller något sådant, för att det inte skulle vara hållbart i längden att ha kvar det så som vi hade.

Några hantverkare från Söderströms Ventilation & Bygg fick komma över till oss i Tyresö och först kolla på hur det såg ut. Och de konstaterade att det knappt var någon ventilation alls. Sen blev det helt enkelt så att de började planera för hur de skulle dra rören och göra för att få en så bra ventilation som möjligt. Vet inte så mycket om hur systemen fungerar faktiskt så kunde inte lägga till någonting viktigt om hur jag ville ha det. Det enda jag ville var att det skulle fungera bra sen utan något krångel.

De höll på i några veckor, lite då och då, och ordnade med rören och fixade ventilation och vi har nu ett fungerande system. Och det är väldigt mycket bättre luftgenomströmning i huset så har ingenting att klaga på där. Sen är det klart att det finns lite olika saker att fundera på men framförallt det att det fungerar. Kan rekommendera Söderströms Ventilation & Bygg om det är något av er läsare som också behöver fixa er ventilation hemma och ni bor i eller omkring Tyresö.