Felsökningar och bilreparationer

Kanske är jag bara lite paranoid och nojig men jag är väldigt noga med min bil. Lyssnar alltid noga för att höra så att det inte är något som låter det minsta konstig, och skulle det vara det så lämnar jag in den på felsökning direkt. Nu det senaste så har det blivit så att jag har fått lämna in bilen, inte bara på felsökning utan på hela bilreparationer faktiskt, på Birres Bil & Däck i Järfälla. Ena gången så var det bromsarna som det var fel på och andra gången så var det oljan som var slut och tydligen så var det fel på oljelampan så att jag hade kört med alldeles för lite olja alldeles för länge. Och då skadar det bilen, men tack och lov så lyckades de på Birres Bil & Däck att fixa det, för annars hade jag behövt köpa en ny bil och det är betydligt dyrare än vad det är att betala för bilreparationer.

Har varit på Birres Bil & Däck så många gånger nu att de känner igen mig direkt när jag kör in bilen. Så vi har lärt känna varandra, vet inte om jag ska tycka att det är något dåligt egentligen. Men faktiskt, det är ju bättre att kolla upp bilen en gång för mycket än en gång för lite. Nojig eller inte så har jag kvar den och jag har aldrig lyckats krocka heller, så det här med att vara en försiktig bilförare och lite nojig i trafiken kanske inte är så illa ändå.